Μαργαρίτα Σοκολάτα Φρουκτόζη

2018-01-16T13:34:50+02:00

ΑΡΧΙΚΗΠΡΟΪΟΝΤΑΧΥΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΦΡΟΥΚΤΟΖΗ MΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΦΡΟΥΚΤΟΖΗ Η βασική ιδιότητα χαρακτηριστικό της φρουκτόζης έχει σχέση με την απορρόφηση της από το ανθρώπινο σώμα στο οποίο η φρουκτόζη απορροφάται–μεταβολίζεται σχεδόν στο μεγαλύτερο βαθμό στο συκώτι και της οποίας η απορρόφηση δεν ελέγχεται από την ινσουλίνη άρα μπορεί να γίνει καλύτερα ανεκτή από την ομάδα [...]

Πλεξούδα Πορτοκάλι

2018-01-15T11:57:36+02:00

ΑΡΧΙΚΗΠΡΟΪΟΝΤΑΧΥΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΛΕΞΟΥΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Πλεξούδα πορτοκάλι Παραδοσιακά κουλουράκια βανίλιας με έντονη νότα αρώματος πορτοκαλιού Διατροφική Δήλωση Aνά 100g Aνά Τεμάχιο 20g Eνέργεια 1929κJ/452kcal 378.8kJ/90.4 kcal Λιπαρά Εκ των οποίων κορεσμένα 25,1g 8.5g 5,02g 1,7g Yδατάνθρακες Εκ των οποίων σάκχαρα 47,4g 13,7g 9,48g 2,74g Πρωτεΐνες 4,79g 0,95g Αλάτι 0,010g 0,002g [...]

Πτι φουρ Ινδοκάρυδο με γέμιση μαρμελάδα Βερίκοκο

2018-01-15T12:05:18+02:00

ΑΡΧΙΚΗΠΡΟΪΟΝΤΑΧΥΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΤΙ ΦΟΥΡ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ Πτι φουρ Ινδοκάρυδο με γέμιση μαρμελάδα βερίκοκο Διατροφική Δήλωση Aνά 100g Aνά Τεμάχιο 40g Eνέργεια 2008κJ/461kcal  7771.7kJ/184.4 kcal Λιπαρά Εκ των οποίων κορεσμένα 26g 7,9g 10,4g 3,16g Yδατάνθρακες Εκ των οποίων σάκχαρα 51,5g 23,10g 20,6g 9,24g Πρωτεΐνες 4,90g 1,96g Αλάτι 0,010g 0,004g < [...]

Πτι φουρ αμύγδαλο με γέμιση μαρμελάδα βερίκοκο

2018-01-15T12:37:06+02:00

ΑΡΧΙΚΗΠΡΟΪΟΝΤΑΧΥΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑΠΤΙ ΦΟΥΡ ΑΜΥΓΔΑΛΟ Πτι φουρ αμύγδαλο με γέμιση μαρμελάδα βερίκοκο Διατροφική Δήλωση Aνά 100g Aνά Τεμάχιο 40g Eνέργεια 1954κJ/467kcal  781kJ/186 kcal Λιπαρά Εκ των οποίων κορεσμένα 26g 7,9g 10,4g 3,16g Yδατάνθρακες Εκ των οποίων σάκχαρα 53,5g 22,10g 21,4g 8,84g Πρωτεΐνες 4,90g 1,96g Αλάτι 0,010g 0,004g < ΠΡΟΪΟΝΤΑ [...]

Mπαστουνάκι με σοκολάτα

2018-01-16T11:39:07+02:00

ΑΡΧΙΚΗΠΡΟΪΟΝΤΑΧΥΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Διατροφική Δήλωση Aνά 100g Aνά Τεμάχιο 25g Eνέργεια 1937κJ/463kcal  484.4kJ/115.75 kcal Λιπαρά Εκ των οποίων κορεσμένα 22,08g 9,5g 5,52g 2,37g Yδατάνθρακες Εκ των οποίων σάκχαρα 49g 20,77g 12,25g 5,19g Πρωτεΐνες 4,07g 1,01g Αλάτι 0,010g 0,025g < ΠΡΟΪΟΝΤΑ [...]

Mπαστουνάκι με φράουλα

2018-01-16T11:56:18+02:00

ΑΡΧΙΚΗΠΡΟΪΟΝΤΑΧΥΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΑ Διατροφική Δήλωση Aνά 100g Aνά Τεμάχιο 25g Eνέργεια 1757kJ/ 420kcal 439kJ/ 105kcall Λιπαρά Εκ των οποίων κορεσμένα 22,4g 9,5g 5,6g 2,37g Yδατάνθρακες Εκ των οποίων σάκχαρα 50,8g 22,1g 12,7g 5,52g Πρωτεΐνες 4,9g 0,68g Αλάτι 0,2g 0,028g < ΠΡΟΪΟΝΤΑ [...]

Αστεράκι σοκολάτας και επικάλυψη φιλέ αμύγδαλο

2018-01-15T12:44:36+02:00

ΑΡΧΙΚΗΠΡΟΪΟΝΤΑΧΥΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΦΙΛΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ Διατροφική Δήλωση Aνά 100g Aνά Τεμάχιο 40g Eνέργεια 1996kJ 477kcal  798kJ/ 190.8kcal Λιπαρά Εκ των οποίων κορεσμένα 27,7g 9,2g 1,10g 3,68g Yδατάνθρακες Εκ των οποίων σάκχαρα 52,13g 20,7g 20,85g 8,28g Εδώδιμες Ίνες 4,88g 1,95g Πρωτεΐνες 4,88g 1,95g Αλάτι 0,01g 0,004g [...]

Κορνέ μέλι αμύγδαλο (νηστίσιμο)

2018-01-10T10:56:09+02:00

ΑΡΧΙΚΗΠΡΟΪΟΝΤΑΧΥΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑΚΟΡΝΕ ΜΕΛΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ (ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ) ΚΟΡΝΕ ΜΕΛΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ (ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ) Ένας εκρηκτικός και πολύ ωφέλιμος συνδυασμός για τον οργανισμό για τον ακόλουθο λόγο: Το μέλι όπως είναι γνωστό αποτελεί μία εξαιρετική φυσική πηγή υδατανθράκων. Η συνήθης σύσταση του μελιού είναι (περίπου): 17% νερό, 82.5% υδατάνθρακες και 0.5% πρωτεΐνη. Το μέλι δεν έχει καθόλου λιπαρά! [...]

Cookies βρώμης με κακάο και λιναρόσπορο (νηστίσιμο)

2018-01-15T15:03:14+02:00

ΑΡΧΙΚΗΠΡΟΪΟΝΤΑΧΥΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑCOOKIES ΒΡΩΜΗΣ ME ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟ (NHΣΤΙΣΙΜΟ) COOKIES ΒΡΩΜΗΣ ME ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟ (ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ) Πηγή φυτικών ινών με χαρακτηριστική και έντονη γεύση κακάο. H λατινική του ονομασία είναι Linum usitatissimum (Λίνον το ωφελιμότατον) και όχι άδικα... O σπόρος του λιναριού είναι πλούσιος σε φυτικές ίνες, διαλυτής και αδιάλυτης μορφής. Οι ίνες που [...]

Μελομακάρονα

2018-01-16T14:00:18+02:00

ΑΡΧΙΚΗΠΡΟΪΟΝΤΑΧΥΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ Τα μελομακάρονα έχουν ετυμολογικά αρχαιοελληνική προέλευση όσο και αν το μυαλό πάει στο «ιταλικό» μακαρόνι. Στα λεξικά αναφέρεται ότι η λέξη «μακαρόνι» παράγεται από τη μεσαιωνική ελληνική λέξη «μακαρωνία» (επρόκειτο για νεκρώσιμο δείπνο με βάση τα ζυμαρικά, όπου μακάριζαν το νεκρό). Η μακαρωνία με τη σειρά της έρχεται από [...]