Project Description
ΚΟΡΝΕ ΜΕΛΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ (ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ)
Ένας εκρηκτικός και πολύ ωφέλιμος συνδυασμός για τον οργανισμό για τον ακόλουθο λόγο:
Το μέλι όπως είναι γνωστό αποτελεί μία εξαιρετική φυσική πηγή υδατανθράκων. Η συνήθης σύσταση του μελιού είναι (περίπου): 17% νερό, 82.5% υδατάνθρακες και 0.5% πρωτεΐνη. Το μέλι δεν έχει καθόλου λιπαρά! Εδώ έρχεται να καλύψει αυτό το κενό το αμύγδαλο που περιέχει τα ωφέλιμα για τον οργανισμό ω3 λιπαρά αλλά και μια πληθώρα άλλων ευεργετικών για τον οργανισμό στοιχείων.Τα αμύγδαλα είναι γνωστά για τη θρεπτική τους αξία. Τα μονοακόρεστα λίπη που περιέχουν συμβάλλουν στη ρύθμιση και σταθεροποίηση του βάρους. Έχουν επίσης σημαντικές αντιοξειδωτικές αντικαρκινικές και προστατευτικές ιδιότητες. Οι πλούσιες ποσότητες σε φώσφορο και ασβέστιο, κάνουν τα αμύγδαλα σημαντική τροφή για την δύναμη και πυκνότητα των οστών. Εκτός αυτών, το μαγνήσιο, το μαγγάνιο και το κάλιο που περιέχουν, επίσης ενισχύουν την υγεία και τη δύναμη των οστών. Για νεανικό και λαμπερό δέρμα, τα αμύγδαλα είναι ο μεγαλύτερος σας σύμμαχος, επιπλέον ο ψευδάργυρος που περιέχεται στα αμύγδαλα βοηθάει στην ανανέωση των κυττάρων Όλα αυτά σε συνεργασία με τις ανεκτίμητες ιδιότητες του μελιού βοηθούν όχι μόνο στην ανανέωση του οργανισμού αλλά και στη διατήρηση της καλής υγείας.
Διατροφική Δήλωση | Aνά 100g | Aνά Τεμάχιο 14g |
Eνέργεια | 1548kJ/ 370kcal | 216,78kJ/ 51,8kcall |
Λιπαρά Εκ των οποίων κορεσμένα |
17,38g 5,0g |
2,43g 0,7g |
Yδατάνθρακες Εκ των οποίων σάκχαρα |
49,32g 20,6g |
6,9g 2,88g |
Εδώδιμες Ίνες | 1,51g | 0,21g |
Πρωτεΐνες | 4,9g | 0,68g |
Αλάτι | 0,2g | 0,028g |